Szállítás és fizetés

Keresés (megnevezés vagy cikkszám):

Kosár tartalma:

Üres

 

- ÚJDONSÁGOK

- UV Zselék (Leoldható) BRISA LITE

- SHELLAC - Leoldható UV Zselé lakk

- VINYLUX-7 napig garantáltan tartós lakk

- ADDITIVES- Pigments & Effects hatásfokozó porok

- AKCIÓK

- Bőr fertőtlenítőszerek

- Creative Play lakkok

- Csiszológép és tartozékok

- Ecsetek

- Előkészítők

- Eszköz fertőtlenítőszerek

- Folyadék/Liquid

- Kéz és testápoló termékek

- Kiegészítők, kellékek

- Körömápolók-Lakkok

- Körömdíszek

- Lakkszárító

- Oktató filmek

- Olajok és ápolószerek

- Por/Folyadék készletek

- Porok

- Ragasztók

- Rozsdamentes eszközök

- Spa ápoló kozmetikumok

- Steril egyszer használatos pengék

- Tipek/félműkörmök

- UV lámpák és kiegészítői

- UV Zselé készletek

- UV Zselék

Creative Nails Design 31 év Innováció

A CND, a világ egyik legismertebb professzionális műköröm,-kéz, - és lábápoló termékek védjegyzett márkája, idén ünnepli fennállásának 31. évfordulóját.

A CND magyarországi története 1986-ban kezdődött, amikor Császárné Ruby Mariann és Császár Zoltán megalapította a Belvárosi Creative Stúdiót és elkezdte a CND termékek forgalmazását Magyarországon.

A CND professzionális termékei a világ összes országaiban csak Márkaboltjaiban megtalálhatóak. Mindegy, hogy Ausztriába, vagy Ausztráliába utazunk termékei ugyanabban a kiszerelésben és formában találkozunk.

Az elmúlt több mint 30 év termékfejlesztéseivel folyamatosan tágította a technológia és a dizájn határait, így jutott el mára oda, hogy a világ egyik legismertebb védjegyzett TM márkájaként tartják számon a CND professzionális termékeit, műköröm, -kéz -és lábápololó kozmetikumait.

A CND saját laboratóriummal rendelkezik, ahol kutatói folyamatos fejlesztéseket végeznek és így biztosítják számunkra és vendégeink számára az utánozhatatlan minőségű és összetételű professzionális termékeit.

A CND mindig élen járt a jövőbe mutató technológiai fejlesztésekben.

Így alkotta meg a CND por/ folyadék körömépítő anyagát, mellyel tartós, törés- és sárgulás mentes műkörmöket építhettünk. A hagyományos porokhoz képest sokkal finomabb, szemcsézettel rendelkeznek! Erősségük és tartósságuk a legújabb polimer technológiát jelenítették meg.

Nem kellett több tucat színes port megvásárolnunk, mivel 7 színből 72 különböző színárnyalatot hozhatunk létre.

CND egyedülállóan megalkotta a bőrszín típusnak megfelelő körömágy hosszabbító műköröm építő anyagait ,úgy mint a porcelán és zselé technikában egyaránt.

Létrehozta a világ első Hypoallergén Brisa UV TM zselé termékcsaládját, amikor mások még nem foglalkoztak az akrilát, formaldehid és glutaraldehid mentes anyagok létrehozásával.

Megoldást talált a vékony könnyen belevegősödött körmökre is .

Nincs égető érzés, nincs fellevegősödés van viszont szuper vékony, rugalmas, természetesnek ható műköröm, ami sokáig csak Por/folyadék felhasználásával volt lehetséges.

CND Brisa zselék keratinkötéssel kapcsolónak a természetes körömhöz, könnyen modellezhetünk vele mivel az anyag kiváló hatása lehetővé teszi az önterülést is..

Márkaboltjainkban a szakemberek ingyen is kipróbálhatják anyagainkat azért, hogy Te is érezd a CND által nyújtott technika kiváltságait.

A legújabb technológiai megoldások és az egyedülálló dizájn ötvözésével a márka ma is töretlenül élen jár a műköröm kéz-, és lábápolási termékek piacán.

A SolarOil TM a CND egyik slágerterméke!

Az InStyle Magazin felmérése 7 év óta folyamatosan a SolarOil nevezi meg a legjobb köröm- és cuticula olajként. Összetétele mennyei édes mandula, rizscsíra és E-vitamin keveréke.

Sorolhatnám a körömápoló termékeit is ami a világranglistán az elsők közé tartoznak. Hogy miért?

A legújabb CND laboratóriumi fejlesztések eredményeképpen a „”3-free formula””, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak formaldehyde-t, toluene-t, és/vagy didutyl phthalate-t DBP.

A CND körömápoló termékek típusuktól függően ápolnak, védenek, erősítenek, kiegyenlítenek, fényesítenek, tapadást fokoznak, rögzítenek, szárítanak, kondicionálnak.

Minden igényt kielégítenek, amire egy professzionális köröm-, illetve szépségápoló szalonban szükség lehet.

CND forradalmasította a körömlakkozást.

A CND körömlakkok 50 féle krém és 15 féle effect ( hatásfokozó) színben kaphatóak. Ennek az 50 krémlakknak és 15 féle effektlakknak a variálásával több, mint 800 különféle egyedi színt készíthetsz.

SPA ápoló termékcsaládjait, ami a kéz és lábápolásban nagyon elterjedt egyszer kipróbálod, és elfogadod a tanácsainkat, helyes használataival kapcsolatban hihetetlen sikereket érsz majd el.

Ezzel egy olyan szolgáltatást tudsz nyújtani vendégeidnek, amivel erősen ki tudsz tűnni a szakmádban. A kezelés eredménye látványos, hosszútávon hatásos és érezhető, szemben a hagyományos manikűrrel vagy a pedikűrrel.

Kéz –Test Ápolók Tusfürdők

Nagyon nagy sikert tudhat magáénak a Scentsation TM kéz- és testápolók, kéz- és tusfürdői egyaránt.

Az aromaterápiás kéz- és testápolók azonnal beszívódnak és kifejtik hidratáló, lazító és regeneráló hatásukat.

A kéz és tusfürdő gondosan kiválasztott illatösszetevői minden pillanatot élvezetessé tesznek.

A nedvességpótló, gyengéden illatos emulziók gondoskodnak arról, hogy használatukkal a bőr friss és tiszta érzést keltsen. Akár egy parfüm minden bőrtípuson másként adja ki hatását.

A CND minden év végén gondoskodik limitáltan megjelenő illataival is, melyek hatását TE is tapasztalhatod, ha használod őket!

Egy pár szót kell ejtenem a körömreszelőiről is.

CND reszelői és polírozói kvarckristály bevonatúak, kellemes a fogásuk, rendkívül hosszú élettartalmuk, és fertőtleníthetőek. Az optimális tükörfényes körömfelszín elérése érdekében a CND reszelőket első osztályú csiszolópapírból készítik, teljesen egyenletes szemcseméretekkel. Ez az egyenletes szemcseméret biztosítja a karcolásmentes reszelést és polírozást.

A reszelőket és polírozókat jelző számok a rajtuk lévő szemcsék finomságát, illetve mennyiségét jelzik .Minél magasabb a szám annál finomabb a reszelő. Korlátozott számban még kapható a reszelőkészletünk A készlet 12 db-ot tartalmaz a CND reszelőiből és polírozóiból. A készlet egy profi tok is egyben, ami ideális a reszelők tárolására úgy, a szalonban, mind házhoz járásnál.

Hatalmas robbanás a természetes körmöknek!

A 2010- ben a Creative Nail Design bemutatta új termékcsaládját, a SHELLAC-ot,

Néhány hónappal bemutatkozása után elnyerte a legrangosabb nemzetközi Nail readers’ choice awards díjat. Az egész világon óriási sikert arat a mai napjainkban is Shellac.

A Shellac egy egyedülálló fejlesztés és utánozhatatlan minőségű hipoallergén UV zselélakk, mely egyesíti a körömlakkozást egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában!

Igen!

Nincs reszelés!

Reszelés nélkül leoldó batyuban max: 10 perc alatt távolítjuk el a Shellac-ot.

Shellac használata kéz és láb körmeire egyaránt vagy akár műkörömre is.

Használatával kagylóhéj keménységű, csodálatosan fényes és hihetetlen tartós körmöket kapunk akár 14 napig!

Innováció, hát igen!

Layering rétegezési technikával az önállóan kifejlesztett színekből új színeket hozhatunk létre.

Milyen lenne ma az életünk a CND termékek nélkül?

Használd a CND összes termékeit az eredmény nem marad el!

Üdvözlettel: Aranyi Andrea
CreativeNails & BeautyBox üzlet tulajdonosa

 

Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

 

CREATIVE NAILS & BEAUTY BOX    1203 Budapest, Széchenyi út 5/d (Interspar-nál)
e-mail: info@creativenailsbeautybox.hu    Telefon/Fax: 06 (1) 630-8040    Mobil: 06 (30) 619-4198