Szállítás és fizetés

Keresés (megnevezés vagy cikkszám):

Kosár tartalma:

Üres

 

- ÚJDONSÁGOK

- UV Zselék (Leoldható) BRISA LITE

- SHELLAC - Leoldható UV Zselé lakk

- VINYLUX-7 napig garantáltan tartós lakk

- ADDITIVES- Pigments & Effects hatásfokozó porok

- AKCIÓK

- Bőr fertőtlenítőszerek

- Creative Play lakkok

- Csiszológép és tartozékok

- Ecsetek

- Előkészítők

- Eszköz fertőtlenítőszerek

- Folyadék/Liquid

- Kéz és testápoló termékek

- Kiegészítők, kellékek

- Körömápolók-Lakkok

- Körömdíszek

- Lakkszárító

- Oktató filmek

- Olajok és ápolószerek

- Por/Folyadék készletek

- Porok

- Ragasztók

- Rozsdamentes eszközök

- Spa ápoló kozmetikumok

- Steril egyszer használatos pengék

- Tipek/félműkörmök

- UV lámpák és kiegészítői

- UV Zselé készletek

- UV Zselék

Sajtó szoba

Vendégkártya

Vendégkártyáról már mindenki hallott, aki elvégezte a kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s tanfolyamot, bár a tapasztalatom szerint elég kevesen alkalmazzák. De, vajon miért?


Vendégkártyát mi magunk is készíthetünk számítógépen, így egyedivé tehetjük azt. Ha vendégeink kezdetben furcsállják is, akkor is legyünk határozottak, kitartóak a kártya bevezetésénél. Ha a vendég baráti körében ez említésre kerül, a többiek elgondolkoznak azon, hogy Ők is biztosan ilyen körültekintő szolgáltatást kapnak-e.

Ez azért is fontos, mert fejből nem minden vendégnél tudunk visszaemlékezni minden fontos adatra, és ha csak egy masszázsnál egy olyan vendéget masszírozunk, akinél ez a tiltó körülmények közé tartozik–pl. szív és érrendszeri megbetegedésnél, többet ártunk, mint használunk.
A vendégkártya használata mindig az előkészítő szakaszban, (anyagok előkészítése, eszközök fertőtlenítése (a vendég előtt is) vagy közvetlen utána történik.


A vendégkártya előnyei:

A kéz, és lábápoló védelmét és kényelmét szolgálja, mivel szerepelnek rajta a vendéggel kapcsolatos fontos információk.
A vendégkártyákat mindig elzárva tartsuk, és diszkréten kezeljük.


Mire ügyeljünk a vendégkártya használatakor?

Mindig, minden rész pontosan legyen kitöltve!


Vendég neve: ahogy megszólítom, esetleg beceneve.

Elérhetősége: cím, telefonszám.
A legjobb, ha a mobil telefonszámát is felírjuk. Mindenkinek jól esik, ha névnapjára kap egy üdvözlő köszöntést.
Ezen kívül gondolnunk kell arra is, ha velünk történik valami, el tudjuk érni vendégünket, hogy más időpontot tudjunk egyeztetni vele.
Esetleg ha más üzletbe költözünk, vendégünket ezért ne veszítsük el.

Allergiák: gyógyszer illetve fertőtlenítőszer allergia.

Betegségek: magas vérnyomás, cukorbetegség, szívbetegség, idegrendszeri problémák, vérzékenység

Szedett gyógyszerek: szívgyógyszer, vérnyomás szabályzó gyógyszer, cukorbetegségre szedett gyógyszer, pajzsmirigy túlműködésre, epilepszia elleni gyógyszer, vérhígító

Alkalmazott kezelések: Kezelések időpontja és az alkalmazott módszerek pl.: tippek és azok fajtái, technikák. (mely anyag csoporttal dolgoztunk zselé vagy akril), Shellac vagy a Vinylux vagy az újdonság a Brisa Lite leoldható zselé rendszerünk.
Az adott állapot regisztrálása. (pl.: töltés)


Használjátok, a Vendégkártyát mivel sok hasznos információt tudsz meg a vendégeidről!
A mai rohanó világban a figyelmességet, szaktudásod ők is értékelni fogják!
Üdvözlettel: Aranyi Andrea


Hogyan válasszunk UV lámpát?

Az UV lámpa a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmában dolgozó szakemberek egyik nélkülözhetetlen eszköze, mely számtalan formában, színben és teljesítményben kapható. Hogy a választás és a vásárlás könnyebb legyen, íme, néhány fontos szempont, amire mindenképpen oda kell figyelnünk!

1 X 9 W-os UV lámpa
Ez az egyik legegyszerűbb lámpa, ami az UV fényre kötő műkörmös anyagok megszilárdulására szolgál. Használata semmiféle különleges ismeretet nem igényel, alaptudású, tükrös lámpa. Otthoni használatra kitűnően megfelel. 1 db 9W-os UV fénycső van benne, melynek cseréje kb. fél percet igényel. A kötési idő ennél a lámpánál kb. 4 perc. Hátránya, hogy nem köthető benne egyszerre az 5 ujj, tehát külön szükséges köttetni a hüvelyk és a többi ujjakat.

2 X 9 W-os UV lámpa – más néven UFO lámpa
A neve is mutatja, hogy 2 db 9 W-os UV fénycsővel van ellátva. Professzionális felhasználáshoz. A lámpa az UV fényre kötő műkörmös anyagok megszilárdulására szolgál. Vannak olyan típusok melyek 90 másodperces és 120 másodperces időkapcsolóval vannak ellátva, így megkönnyítik a munkánkat. Egy billenő gomb segítségével kapcsolhatjuk át. Itt a kötési idő akár 3 perc. Ebben a lámpában is külön kötendő a hüvelyk és többi ujj. A csőcsere igen egyszerű akár 1 perc alatt elvégezhető.

LED- es UV lámpa

A lámpa az UV fényre kötő körömanyagok megszilárdulására szolgál. Itt nincs csőcsere! A lámpa érzékeli, ha bedugod a kezed, és azt is, ha kiveszed belőle. Energiatakarékos, mivel csak addig ég, amíg alatta van a kezed. Viszont vigyázz a megvásárlásánál, mivel a LED- es UV lámpák nagy része nem köti meg a körömszakmában nemrégen megjelent a hibrid UV zselés lakkokat. Ha biztosra akarsz mennyi és egyaránt használsz építő és bevonó UV zseléket és hibrid zselés lakkokat is, akkor az alább leírt 36 W-os (4 csöves) professzionális UV lámpát használd! 


4 X9 W-os UV lámpa
Ezt már kimondottan professzionális felhasználáshoz fejlesztették ki. 4 db 9 W-os UV fénycsővel rendelkezik, melyek félkörívben helyezkednek el, az 5 kéz-, illetve lábköröm egyidejű, kifogástalan megszilárdulása érdekében. Ez a lámpa tükörreflexes (körbe tükrös), ami tovább fokozza a hatékonyságát, hogy minden egyes épített/modellezett köröm, illetve hibrid zselés lakk egyenletesen és tökéletesen megkössön/megszilárduljon maximum 2 perc alatt.
Az optimális fénykibocsátás érdekében a négy lámpának mindig együtt kell égnie. A lámpák élettartalma kb. 99 óra. Az égőket mindig együtt és egy időben szükséges cserélni.
A mai kor legújabb lámpái természetesen azt is megmutatják, hogy mennyi időnk van még hátra az égők cseréjéig. Így elkerülhetjük a felsülést a vendég előtt, hogy az UV lámpánk fénycsöve kiég munkánk közben.

Kézhez és lábhoz is
Válassz olyan UV lámpát, aminek az ergonómiailag kialakítása lehetővé teszi, hogy a kéz- és a lábkörmök kényelmesen elférjenek benne. Így rengeteg időt takaríthatsz meg. Lehetőleg kivehető tálcás UV lámpára voksolj. 

Hogy miért?

A lábápolásban dolgozó kollégák nagyon jól tudják, hogy vannak olyan vendégek, akiknek a láb boltozatuk magasabb, és így nem tudják megfelelően behelyezni a lábukat a lámpába, ami kötési problémákhoz vezethet.

Időkapcsoló
Imádnivaló ez a találmány mivel érezhetően megkönnyíti a munkádat. A körömápoló felé néző- kapcsológombok, a digitális kijelző - amin láthatjuk a fennmaradó időt – mind a professzionális munkavégzést segíti elő. Tetszés szerint be tudjuk programozni a számunkra megfelelő kötési időket, ami lehet például 10, 60, 120, 180 másodperc. Ez a különböző és eltérő időre kötő anyagok használatánál nagyon megkönnyíti a munkánkat. Akik házhoz járva dolgoznak, azok számára elengedhetetlen, hogy a lámpa könnyű, és egyúttal egyszerűen szállítható legyen. Ne kelljen dobozolni, zacskózni. És persze legyen rajta egy kihajtható fogantyú, ami a szállítást megkönnyíti.

Csőcsere
A csőcsere általában minden lámpánál 99 óra után történik. Vannak már olyan lámpák, melyek mérik az elhasznált időt, így tökéletesen biztonságban dolgozhatunk velük, hiszen jelzik, hogy mikor kell UV fénycsövet cserélnünk. Lássuk milyen lehetőségek közül választhatunk!

Amatőr vagy profi?

Az anyagok és munkaeszközeink megfelelő megválasztása saját érdekünk. Érdemes már a beruházás – vásárlás – előtt eldöntened, hogy amatőrként / műkedvelőként, vagy professzionális kéz- és lábápoló szakemberként szeretnéd a tevékenységedet végezni. Vendégköröd kialakításában nagy szerepet játszik a Te hozzáállásod! 

Öröm látni a vendégeid  szemében az elégedettséget, amiért érdemes dolgozni.Üdvözlettel:
Aranyi Andrea


Miből készül a kifogástalan műköröm?

Ez egy nagyon fontos összetett kérdés, mely függ az anyagok minőségétől, a felhasználás módjától és nem utolsó sorban a szakember tudásától!
Nézzünk a tényeket!
Hazánkban először kb : 28 éve jelent, meg a műköröm készítése és ezzel rohamosan beindult egy gigantikus verseny az alapanyaggyártó cégek között.
A hirtelen fejlődés az egyre növekvő igény a körömmodellező anyagok iránt létrehozta azt a piacot, melyben a forgalmazók különféle jobb- rosszabb minőségű termékekkel bombázták a szakvásárlókat.
Egyes termékeknél sajnos a külcsín és a szenzációs marketig néha többet mond a belső értékeknél.
Világszerte csupán néhány alapanyaggyártó cég működik, amelyek elismertek és jelzik őket szakmai körökben.
Ezek a cégek hihetetlen energiát, pénzt szánnak a lehető legkorszerűbb innovatív anyagok fejlesztésére, hogy a felhasználóknak a legjobb minőséget, kifogástalan termékeket kínálják!
Minőségbiztosítási folyamat szerint a termékfejlesztési előírásokat szigorúan szem előtt tartva, működnek.
Ennek tükrében nem véletlen, hogy az egész világon jelen vannak és mindenütt ugyanazon a néven vásárolhatók meg termékeik az eredeti kiszerelésben és formában.
Mielőtt egy terméket választanál, tájékozódj!
Tájékozódj a világon régóta működő stabil cégekről, akik garantálják a kifogástalan, termékeket, átfogó magas színvonalú oktatással az egész világon!
Legyél igényes!
Legyél igényes az alapanyagok kiválasztásában, használj ismert, bevált, MÁRKATERMÉKET!
A kiváló minőségű alapanyagok garantálják részedre a vezető pozíciót a körömkozmetikában, kéz- és lábápolásban, műkörömépítésben!
Hogyan ismered fel a MÁRKATERMÉKEKET?
Úgy, hogy a neve mellett találod a következő jelzést: TM- ami azt jelenti, hogy TRADE MARK, tehát bejegyzett kereskedelmi márkanév.
Ezt, a jelzést természetesen nem minden termék viselheti! Ennek a jelzésnek a jelenléte garantál egy magasabb minőségi színvonalat.
Az ilyen jelzéssel ellátott termékek gyártói, forgalmazói nemcsak magasabb színvonalú termékeket garantálnak, hanem élen járnak a kiváló minőségű anyagok folyamatos fejlesztésében is.
Számukra fontos az is, hogy partnerek legyenek az üzletépítésben!
Ha rátalálsz a számodra megfelelő legjobban működő márka termékre, anyagokra akkor ragaszkodj hozzá és a gyártó által javasolt pontos felhasználásukhoz!
Az elkötelezettség, a szakmai tudás folyamatos bővítése, a magabiztos anyag- és eszközhasználat elengedhetetlen része a munkád sikerének.
Ha ezeket a szempontokat mindig figyelembe veszed a termékválasztásnál, biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz beleesni hangzatos reklám szlogeneknek és üres marketing fogások csapdájába!
A teljesség igénye nélkül felsorolok egy pár világcéget- CND, OPI, ESSIE, NSI, -, melyek számtalan márkaterméket forgalmaznak.
Ezek a világcégek természetesen a magyarországi piacon is jelen vannak kizárólagos forgalmazóikon keresztül.
Tájékozód, a valódi márkák felöl, mielőtt alapanyag vásárlásra indulsz!
Ha számodra fontos, hogy vendégeid elégedetten távozzanak tőled és rendszeresen visszatérjenek hozzád, akkor
HASZNÁLJ VALÓDI, BEVÁLT VILÁGMÁRKÁT!

ÜDVÖZLETTEL: Aranyi Andrea 

 

 

Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

 

CREATIVE NAILS & BEAUTY BOX    1203 Budapest, Széchenyi út 5/d (Interspar-nál)
e-mail: info@creativenailsbeautybox.hu    Telefon/Fax: 06 (1) 630-8040    Mobil: 06 (30) 619-4198